MILA D'OPIZ

Het miljardenconcern Mila d'Opiz is opgericht meer dan 70 jaar geleden in Sankt Gallen, waar het nu nog steeds gevestigd is. De Zwitserse biologe Mila Opitz stelde de formule voor de eerste crème samen toen ze op zoek was naar een oplossing voor haar eigen huidprobleem. Het resultaat na meer dan een halve eeuw is een wereldwijde bekendheid van het cosmeticamerk en een aanwezigheid in meer dan 30 landen overal ter wereld.

De cosmetica van Mila d'Opiz is volledig op basis van verse planten uit macrobiologische teelt en wordt geproduceerd en ontwikkeld volgens traditionele Zwitserse normen die reeds van in de start deel uitmaken van de bedrijfsfilosofie. Het streven naar een hoge kwaliteit, efficiënt werk en doelgericht onderzoek zonder dierenproeven hebben een paar jaar geleden geresulteerd in een ISO 9001- en ISO dis 9002- certificatie, die een duidelijke indicatie vormen voor de werkwijze en het gedachtegoed van deze cosmeticagigant. Ook hebben zij de kwalificatie om producten farmaceutisch af te vullen. Met deze gesofisticeerde apparatuur behoren zij tot de top van cosmetica producenten.

Mila d'Opiz streeft naar een intensieve samenwerking met haar partners en klanten. Dit interactief en doorgedreven partnership zorgt ervoor dat de nieuwe ontwikkelingen steeds aangepast zijn aan de behoeften van de markt en dat de allernieuwste trends kunnen worden gevolgd. Gepersonaliseerde raadgevingen en regelmatige opleidingen door gekwalificeerde lesgevers vervolledigen dit vooropgestelde doel.

volgende