MILA D'OPIZ

Mila d'Opiz biedt innovatieve specialiteiten en een volledig assortiment aan gelaatsverzorgingen, lichaamsverzorgingen, zonnecosmetica en make-up. Het totale programma bevat meer dan 500 artikels voor dames en heren met verschillende huidtypes en huidproblemen, die voor een kwalitatief product ook een overeenkomstige prijs willen betalen. Alle producten zijn van een superieure kwaliteit door het gebruik van pure grondstoffen, die zorgvuldig worden geselecteerd bij betrouwbare leveranciers.

Het volledige gamma van Mila d'Opiz (gelaat en lichaam) is zeer uitgebreid en biedt voor elk huidtype en elk huidprobleem een doeltreffende oplossing op maat, zodat er steeds een resultaat naar ieders tevredenheid wordt bereikt. De producten garanderen zowel bij salongebruik als in de verkoop een meer dan uitstekend rendement en geven de absolute zekerheid dat u het beste biedt dat er in de wereld ontwikkeld wordt.

De keuze van een cosmeticamerk is immers allesbepalend voor de uitstraling, de geloofwaardigheid en de continuïteit van uw salon. Het laagste tarief of "de goedkoopste in de buurt" heeft de slag nog nooit gewonnen. Het gaat de klanten altijd om de prijs-kwaliteitverhouding. Uw professionaliteit en kwaliteitsproducten maken van klanten trouwe klanten, die graag een reële prijs betalen voor uw vakkennis en ervaring.

vorige